Beer Fresco

Beer Fresco

Advocaat

Al sinds 1985 ben ik als advocaat werkzaam. In de eerste jaren heb ik mijn praktijk gecombineerd met verschillende docentschappen aan HBO-instellingen en beroepsopleidingen, bijvoorbeeld ten behoeve van accountants. Ik heb bovendien met veel plezier mee mogen bouwen aan wat HJF nu is.

 

Naast advieswerk in de Zorgsector, heb ik een grote expertise opgebouwd in “Estate Planning”, kwesties waarbij mensen na een echtscheiding of na het overlijden van naasten hun leven weer op de rails moeten krijgen. Ook ten behoeve van ondernemers  en bedrijven, die met dergelijke kwesties te maken krijgen, is het helpen bij en vooral het voorkomen van problemen op deze terreinen erg inspirerend en uitdagend werk. Zowel juridische als fiscale en financiële aspecten moeten worden meegewogen en daarvoor is binnen onze organisatie meer dan voldoende kennis voorhanden.

 

Ik doe dat met een nieuwsgierige en kritische instelling. Zoeken naar creatieve en vernieuwende oplossingen als dat mogelijk is en naar realistische en acceptabele oplossingen als dat nodig is. Eigenschappen die mij ook van pas komen als ik als gepassioneerd amateurfotograaf de camera pak om mij te ontspannen.

LinkedIn