Karin van der Lans

Karin van der Lans

Juridisch medewerker / IE gemachtigde

Ik voelde mij al vroeg aangetrokken tot het recht. In mijn middelbare schooltijd heb ik bij een notariskantoor gewerkt, waardoor ik uiteindelijk de keuze heb gemaakt om rechten te gaan studeren. Sinds 2005 ben ik aan HJF Advocaten verbonden als juridisch medewerker en in 2007 afgestudeerd als HBO jurist aan de Haagse Hogeschool. Gezien mijn werkzaamheden binnen de sectie intellectueel eigendomsrecht heb ik mijn scriptie geschreven over de handhaving van het Communautaire kwekersrecht. Daarnaast heb ik mijn propedeuse Nederlands Recht behaald aan de Rijksuniversiteit Leiden.

 

Inmiddels heb ik binnen HJF Advocaten veel ervaring opgedaan binnen de sectie intellectueel eigendomsrecht. Ik houd mij voornamelijk bezig met het kwekers- en merkenrecht. Op korte termijn zal ik ook worden geregistreerd als Europees merkengemachtigde.

 

Juist het Internationale aspect alsook de eigen ideeën en wensen van de cliënten, maken dit werk zo afwisselend en zorgen ervoor dat ik mij steeds met veel enthousiasme inzet. Daarbij spreekt de no-nonsens instelling van HJF Advocaten mij erg aan.