Maartje Haasjes

advocaat

Sinds 2007 ben ik werkzaam als advocaat. Nadat ik in de eerste jaren op diverse rechtsgebieden werkzaam ben geweest, ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van het familierecht en het insolventierecht.

 

Op het gebied van het familierecht sta ik zowel ondernemers als particulieren bij, onder meer bij echtscheidingen, beëindiging van samenleving en geschillen over alimentatie en zorgregelingen. Daarnaast treed ik op als scheidingsmediator waarbij ik ondernemers en particulieren begeleid die in onderling overleg de gevolgen van hun scheiding willen regelen.

 

Op het terrein van het insolventierecht adviseer ik onder meer ondernemers die zelf in betalingsproblemen verkeren of die te maken krijgen met een (mogelijk aanstaand) faillissement van hun debiteur. Voorts word ik regelmatig benoemd tot curator in faillissementen.

 

Het werk als advocaat en curator is uitdagend. Ik denk graag met cliënten mee om (praktische) oplossingen te bereiken en als er geprocedeerd moet worden, dan zet ik mij in voor de beste juridische bijstand en het beste resultaat.

 

Sinds dit jaar ben ik werkzaam bij HJF Advocaten waar in een enthousiast team wordt gewerkt aan een optimaal resultaat voor cliënten en uitgebreide ervaring op het gebied van het insolventierecht aanwezig is.

 

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Vereniging Insolventierecht Advocaten (Insolad).