Robbert Kraaijvanger

Advocaat

Tien jaar lang was ik als advocaat verbonden aan middelgrote advocatenkantoren in Utrecht. In januari 2018 heb ik de overstap naar HJF Advocaten gemaakt. Hier richt ik mij op mijn expertisegebieden ondernemingsrecht, insolventierecht en vastgoedrecht.

 

Ik adviseer bedrijven in financiële moeilijkheden en andere partijen die dreigen bij een faillissement of surseance betrokken te raken. Bijvoorbeeld op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid,  paulianeus handelen, contractenrecht, goederenrecht, pand- en hypotheekrechten, borgtochten en algemene voorwaarden. 

 

Sinds 2008 ben ik advocaat, nadat ik mijn studie Nederlands recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen cum laude had voltooid. Studeren en leren is iets wat ik graag doe. Zo heb ik de Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht en Financiële Economie voor Insolventierecht-advocaten succesvol afgerond, én een studie Franse taal- en letterkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hierbij mocht ik met veel genoegen Lettres Modernes studeren aan de Université d’Avignon et des Pays de Vaucluse in Frankrijk.

LinkedIn