Stijn Stubenrouch

ADVOCAAT PARTNER

Na mijn studies bestuurskunde en Nederlands recht ben ik in 1986 gestart als advocaat in Rotterdam en later ook als geregistreerd mediator. Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn in de advocatuur, ben ik sinds 1 april 2017 toegetreden tot HJF Advocaten en houd ik kantoor op de vestiging van HJF te Rotterdam.

 

Mijn specialisaties als advocaat en mediator zijn divers. In feite betreft het de rechtsgebieden waar een ondernemer zowel zakelijk als privé mee te maken kan krijgen. Enkele voorbeelden: Vastgoed en Overheid, Huurrecht, Bestuursrecht, Contractenrecht en dergelijke.

 

Daarnaast ook Ambtenarenrecht, letselschades en personen- en familierecht.

 

Maatschappelijk betrokken door mijn diverse bestuursfuncties in verenigingen en stichtingen.
 

Mijn motto: na ons eerste contact, gaan we samen gelijk aan de slag. Snel, praktisch en oplossingsgericht zijn de uitgangspunten op basis waarvan uw juridische kwestie door mij wordt behandeld, daarbij buigend op jarenlange ervaring en deskundigheid.

 

Zo mogelijk en desgewenst strevend naar herstel van vertrouwen tussen partijen, maar waar nodig de procedure niet schromend. Niet alleen aandacht voor de zaak  zelf, maar ook de opbouw van een bestendige vertrouwensrelatie met de cliënt staat steeds centraal.