Thomas Vegting

Advocaat

Na enkele jaren bij een middelgroot advocatenkantoor in Brabant te hebben gewerkt, heb ik mij in 2018 aangesloten bij HJF Advocaten. Hier houd ik mij bezig met het overeenkomstenrecht, ondernemingsrecht, procesrecht en IT-recht. In de afgelopen jaren heb ik lastige zaken tot een goed einde weten te brengen. Maar, een advocaat doet meer dan alleen procederen bij de rechter. Sterker nog, ik word het liefst ingeschakeld voordat er sprake is van een geschil. Gedegen tijdig advies kan een hoop problemen voorkomen. Als toch een geschil is ontstaan, geen man overboord. De inzet is in de eerste plaats altijd om een oplossing te vinden zonder rechter. Een oplossing is immers een snel, solide en definitief einde van het geschil. Als dat niet lukt, sta ik u graag bij in een procedure. Soms is een gang naar de rechter noodzakelijk, vaker is het te voorkomen.
 
Ook bij het opstellen en het beoordelen van uw contracten sta ik u graag bij. Mijn contracten en adviezen zijn altijd in heldere taal geschreven. U weet waar u aan toe bent, u weet wat de mogelijkheden (en onmogelijkheden) zijn en u kunt doen waar u goed in bent.
 
Buiten kantoortijden ben ik te vinden op de golfbaan. Golf is een sport waarbij doelgerichtheid, nauwkeurigheid en focus hand in hand gaan. Mijn favoriete slag is dan ook de driverslag. Want, net als met HJF Advocaten, kom je daar het verst mee.
 
Bevindt u zich in een benarde positie? Bij zowel het genezen als het voorkomen sta ik u graag bij. Neemt u gerust contact met mij op middels onderstaande gegevens.
 
Specialisaties

  • Ondernemingsrecht
  • (Internationale) contracten en procedures
  • Procesrecht
  • IT-recht
  • Privacy
LinkedIn